Skip to main content

 

Afhangen

afhangen

Nieuws

Website vernieuwd

De GPD-website is met ingang van het zomerseizoen 2012 helemaal vernieuwd. De website is in een modern jasje gestoken en kent meer mogelijkheden. Een overzicht van de belangrijkste veranderingen.

Besloten deel voor leden

De site is voorzien van een openbaar deel en een besloten deel dat alleen voor leden toegankelijk is. Als lid heb je per e-mail een inlognaam en wachtwoord ontvangen. Nadat je bent ingelogd, vind je bij het nieuws ook berichten die alleen voor leden bestemd zijn. Je kunt zelf nieuwsberichten toevoegen (die worden na goedkeuring van de redactie gepubliceerd), je inschrijven voor de clubkampioenschappen of toernooien zodra de inschrijving start en bijvoorbeeld de ledenlijst bekijken. Van alle leden vind je de contactgegevens. Je kunt je eigen profielgegevens wijzigen, dus als je iets niet wilt publiceren of er is iets gewijzigd kun je dat zelf doen. Meer mogelijkheden volgen later.

Agenda

De site is voorzien van een agenda, waarop alle belangrijke zaken te vinden zijn: beschikbare banen en tijden, speelschema van het competitieteam, kampioenschappen en toernooien, vergaderingen en evt. andere evenementen die van belang (kunnen) zijn voor de leden. Verschillende soorten evenementen worden met verschillende kleuren aangegeven.

Aanmelding en contact

Het is mogelijk voor geïnteresseerden of potentieel nieuwe leden om via een digitaal formulier contact op te nemen of zich aan te melden als nieuw lid.

Foto-albums

De voorpagina is voorzien van een foto-impressie van onze vereniging. Ook zijn er meer mogelijkheden voor het aanmaken van foto-albums.

Sponsors

De sponsors worden niet alleen in een overzicht getoond, maar op de voorpagina worden de sponsors getoond, waarbij iedere keer als de voorpagina opnieuw geladen wordt een andere sponsor wordt getoond.