Skip to main content

 

Afhangen

afhangen

Nieuws

Informatie over de KNLTB-ledenpas

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. We informeren je daarom graag over de KNLTB ledenpas en de toekomst hiervan. Vanaf dit jaar gaat er namelijk het één en ander veranderen. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijken we of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Concreet betekent dit dat er voor 2019 weinig zal veranderen. Enkel het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien. We begrijpen dat dit wellicht wel enkele vragen oproept. Hieronder leggen we je daarom graag uit waarom de keuze voor een meerjaren ledenpas is gemaakt, wat er voor jouw vereniging gaat veranderen en geven we jou een voorproefje van de nieuwe KNLTB ledenpas.

Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen? Neem dan contact op met de KNLTB Ledenservice via ledenservice@knltb.nl of telefonisch via 088-1302600.

 

Waarom een meerjaren KNLTB ledenpas?

Samen met 1700 tennisverenigingen streven we er naar om een duurzaam tennisklimaat te realiseren. We stimuleren verenigingen te verduurzamen en willen hier ook zelf een bijdrage aan leveren.

Uitleverschema

De Ledenadministrateur krijgt in de periode februari/maart voor ieder actief lid van de vereniging een meerjaren ledenpas toegestuurd. Het uitleverschema van de passen wordt begin februari bekend gemaakt. De huidige ledenpas is geldig t/m 31 maart 2019.