Skip to main content

 

Afhangen

afhangen

Nieuws

Avondklok

Vanwege het besluit van het kabinet om een avondklok in te voeren, is het niet mogelijk om na 20.30 uur te spelen. Het tennispark wil het mogelijk maken om toch te tennissen. Jullie kunnen contact met het park opnemen om indien mogelijk een buitenbaan op een eerder tijdstip te reserveren of op een andere dag. Dat kan telefonisch, maar je kan ook een account aanmaken voor het reserveren van een baan.

Op dit moment kunnen we nog niet overzien hoe lang deze situatie gaat duren en wat de exacte gevolgen zijn. Zo gauw we meer duidelijkheid hebben wanneer we weer in de hal mogen tennissen komt het park terug met een voorstel inzake de gemiste speeldagen. Tot die tijd vragen wij jullie geduld te hebben en hopelijk mogen we weer snel de binnenbaan op.

Ter info:

  • Als een baan is afgekeurd vanwege weersomstandigheden kan er niet worden getennist. Neem in dat geval contact met ons op, dan proberen we afhankelijk van de beschikbaarheid van banen een passend alternatief te vinden.
  • Check altijd vooraf op onze website https://tennisdelft.nl of de baan niet is afgekeurd en welke banen gereserveerd zijn. Vanwege onderhoud hoeft dit niet altijd dezelfde baan te zijn.
  • Er mag per baan aan maximaal 2 personen.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie contact met ons opnemen via info@tennisdelft.nl of 015 257 04 16