Competitie

Sinds jaar en dag doet de TV GPD mee aan de KNLTB Zomercompetitie. Tot begin jaren 90 werd zowel met een mixteam als met een herenteam deelgenomen. Het mixteam hield toen op te bestaan en sindsdien doet er nog alleen een herenteam mee aan de competitie. Uitzondering hierop was het jaar 2003, toen heeft er nog een jaar een mixteam meegedaan aan de competitie.

Het herenteam van de tennisvereniging GPD neemt deel aan de Districtscompetitie regio Den Haag. Voorheen was dit in de Open Klasse, sinds een aantal jaren wordt deelgenomen aan de Heren 35+ competitie. Na het behalen van het kampioenschap in de 2e klasse in 2009, heeft het team de jaren daarna in de top meegedraaid van de 1e klasse. Het vaste team bestaat uit een 7 tal GPD leden die in roulerende samenstelling aantreden. Hiernaast zijn er nog een aantal leden die in geval van nood op invalbasis mee doen.

In de wintercompetitie in de hal op het sportpark doet zowel bij de heren op zaterdagmiddag als bij de mixteams op zondagmiddag een team mee dat de roots heeft binnen de tennisvereniging GPD. Deze teams spelen niet onder de naam en ook niet onder de aansturing van de tennisvereniging GPD, maar hebben er door de spelers uit de teams wel een nauwe band mee.